ד"ר מטר/ קרן

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

29/09/2010 | 23:33 | מאת: גיל

שלום רב, שאלתי קודם אבל כנראה השאלה נבלעה בתוך ההודעה ובין הודעות אחרות לגבי הMGB= MINI GASTRIC BYPASS - 1. מה ידוע לכם על הליך זה אל מול ההליכים האחרים 2. איך קוראים להליך זה בארץ? 3. האם אתם מבצעים הליך זה או ידוע לכם על רופאים בארץ המבצעים אותו? תודה רבה

30/09/2010 | 08:57 | מאת: ד"ר אברהים מטר

GASTRIC BY-PASS על מנת שיעשה את העבודה צריך להשאיר קיבה כמה שיותר קטנה ופתח ההשקה למעי אחי קטן שאפשר...לעמוד בשני ניתונים אלה צריך מיומנות כירורגית גבוהה, אם לא עומדים בקריטריונים אלה הניתוח יכשל... MINI GASTRIC BYPASS ??? זה עניין של שיווקי

30/09/2010 | 17:38 | מאת: גיל

תודה על התשובה אך לפחות מהסרטון של הניתוח זה נראה כניתוח שונה - לפי הידוע לי, וכפי שהודגם באתר של ד"ר קרן, במעקף קיבה רגיל משאירים רק חלק עליון קטן של הקיבה (דומה לחלק הפעיל של הקיבה בטבעת), ואילו ב MGB משאירים חלק של הקיבה כמו שרוול ולא מוציאים את החלק של העקומה הגדולה שנשאר מחובר לתריסריון- ראו סרטון הדגמה מצ"ב http://www.youtube.com/user/DrRRutledge#p/u/305/7JkPDnRZkUI כרגע רק ידוע לי על מנתחים שמבצעים ניתוח זה בחו"ל, אשמח לשמוע תובנות או דעות אל ניתוח מסוג זה תודה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים