עזרה!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

29/09/2010 | 20:22 | מאת: ריקי

שלום לכם! אני לאחר שרוול קיבה לפני שנתיים - וכמו רבים אחרים עליתי חזרה במשקל. את הניתוח ביצעתי במרכז. אך אני גרה כעת בצפון - האם ניתן לבצע ניתוח נוסף על השרוול שיכול לשפר את התוצאות שוב. תודה על התשובה ריקי

שלום ריקי! ראשית כמובן שנשמח לעזור לך - את חייבת לשאול את עצמך את השאלה, מדוע השרוול לא הצליח. יכולים להיות הרבה סיבות - חלקן תלויות בך וחלקן תלויות במערכת מסביב. כמובן שאפשר לדבר על ניתוח נוסף - מעקף תרסריון או קיבה - אבל במיוחד במקרה שלך חובה לעשות ייעוץ רפואי-תזונתי לפני כן - וזאת בכדי שגם הניתוח השני לא ייכשל. חג שמח דין

29/09/2010 | 21:51 | מאת: ד"ר אברהים מטר

כל מה שאמר דין נכון...אך אם מגיעים לבצע ניתוח לא צריך להמתין עד שתתרחש עליה מלאה למשקל המקורי..ניתוח שרוול הומצא תחילה כניתוח ראשוני לפני ניתוח מעקף תריסריון...אלה ששמרו על משקל כמובן לא המשיכו בתהליך לניתוח השני..

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים