החלטה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

29/09/2010 | 00:01 | מאת: מ.מ

שלום . אני בשבועיים אחרונים הגעתי להחלטה שאני רוצה לעבור ניתוח שרוול. כמה שאלות: אני במכבי אך אני יכולה להגיע אליכם ליעוץ, העם אתם מנתחים דרך קופת חולים מכבי. ואך אפשר לעשות את הניתוח כמה שיותר מהר. יש בידי כבר הפניה לבדיקות לפני ניתוח ויש לי הפניה לועדה. שאלה נוספת אפילו שאני רוצה לעבור ניתוח אצלכם אני צריכה לעבור את הועדה דרך קופת חולים מכבי באוסתא? תודה ומודה מראש על התשובות

29/09/2010 | 09:57 | מאת: ד"ר אברהים מטר

ביצוע הניתוח דרך מכבי ...צריכה אישור של הוועדה ...לקביעת תור נא להתקשר ל רעות 054-4752841

29/09/2010 | 11:36 | מאת: מ.מ

ד"ר מטר שלום. עדיין לא הבנתי האם אני יכולה לעשות ניתוח דרך קופת חולים מכבי אצלכם בבית חולים בני ציון תודה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים