דין- תודה!!!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/09/2010 | 22:00 | מאת: אלונה

דיו היקר, תודה לך על פגישת הייעוץ היום! הגעתי עם בן זוגי שהגיע סקפטי לתהליך ולניתוח בעיקר, אך יצא חדור אמונה ומוטיבציה. דיאט קולה ומשקאות דומים הושלכו לפח ולכיור... שוקולדים נמסרו לעולם הנמלים... הילדים (קטנטנים) קיבלו הסבר על דבריו של הרופא ואנחנו בדרכנו הלאה.... נדבר בקרוב. חיבוק, אלונה

הי אלונה (ואבי)! איזה כייף המילים האילו שהם ממש בכיוון הנכון. כל הכבוד הצעדים הראשונים והשיחה המשפחתית! אין מה להוסיף מעבר למה שדיברנו ארוכות היום - רק שאני פה בשבילכם למה שתחליטו. לילה טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים