עזרה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/09/2010 | 08:49 | מאת: דובי

אני כ 7 שבועות אחרי ניתוח שרוול קיבה. מרגישה בדרך כלל מצוין ו דבש לי. כרגע אני סובלת מעצירות של 4 ימים. מהלחצים מדממת מהרקטום, שותה הרבה ושתיתי גם "שזיפים". כלום לא עוזר. האם אני יכולה לקחת איזה תרופה? אודה על תשובה מהירה

דובי שלום! כנראה שיש "פקק של צואה" למטה - תנסי נרות גליצרין עם שילוב של תרופה בשם נורמלקס. כמובן שחייבים לשתות מספיק מים. אם זה לא עוזר - תפני לרופא. מקווה שתרגישי יותר טוב דין

27/09/2010 | 09:05 | מאת: דובי

דר דין - קראתי את תשובתך לדבורה בנושא העצירות וקראתי שהנורמלקס , בשימוש ראשון עלול להשפיע רק אחרי יומיים שלושה. אני מבקשת משהו יותר אפקטיבי כי ממש לא נוח לי פיזית ומאתמול איבדתי לחלוטין את התיאבון, פשוט מרגישה מלאה. תודה

עניתי לך כרגע לפני שכתבת! יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים