השמנת יתר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

26/09/2010 | 21:03 | מאת: אסנת

000005000אני אחרי כשלוש עשר שנים אחרי ניתוח סרביזי ירדתי כחמישים ושניים קילו ועכשיו עליתי כמעט 30 קילו אני מאוד מנסה 0000לעשות דיאטה אבל אני מרגישה כאדם נכה אני מוגבלת מאוד במה שאני אוכלת אין לי שום אפשרות לאכול פרות או ירקות חוץ מפירה שום תפוא בשר בשום אופן לא ובקיצור כלום מאוכל וכן מתוק כל מה שאני אוכלת מאוכל בדרך כלל זה ניתקה ואז אני מגיעה לבית חולים להוציא את האוכל בדרך גסתרו אמיתי אני מיואשת הייתי מבקשת ליעץ לי האים כדאי לי להחליף את הניתוח ולמה בכבוד רב אסנת

שלום אסנת! אפשר להציע לך ניתוח אחר על ה-SRVG - אבל חובה עלייך במעקב תזונתי-גסטראנטרולוגי קפדני. יש לנו מספר אנשים שעשו מעקףף קיבה - ומאושרים. אשמח לעזור לך כמובן בהתחלת הדרך מחדש בכדי שתעשי אותו נכון. לילה טוב דין

26/09/2010 | 21:41 | מאת: ד"ר אברהים מטר

לפי מה שאת מתארת הניתוח עושה את העבודה אך לא עוזרת לניתוח שיעזור לך..אחד משניים או שדר דין יוכל לעזור לך במעקב תזונתי נכון או לא תהיה ברירה מלבטל את הניתוח ולבצע ניתוח מעקף תריסריון

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים