ד"ר מטר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

26/09/2010 | 18:32 | מאת: המתרגשת

שלום ד"ר נכבד! אני מעונינת בשרוול קיבה - אתמול יצאתי מפגישה הכנה עם ד"ר דין שבעצם ענה לי על כל השאלות שהיו לי, וגם על כאילו שלא חשבתי לשאול. שאלה אחרונה - האם יש כל מיני סיכות שפאשר לנתח איתם, כמו שפעם היה אפשר לקנות סטנטים אחרים לצינטור לבבי. האם יש לי בחירה? תודה המתרגשת

26/09/2010 | 18:42 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אין כל כך אפשרות בחירה..שתי חברות מתחרות מייצרות קליפסים מסוג זה ..הבדלים קטנים אחת מהשנייה, כל כירורג משתמש בסוג שנראה לו טוב יותר..אין הוכחה מדעית של יתרונות של סוג אחר על השני

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים