אינפורמציה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/09/2010 | 20:17 | מאת: לבנה

עיינתי באתר המדהים שלכם ובכל זאת אני מנותחת טבעת ועומדת לפני ניתוח שרול מאחר והטבעת דולפת ברצוני לדעת האם לאחר הניתוח ישנם נקזים ואם כן לאחר כמה זמן מוציאים אתם? כמו כן אבקש לדעת מהם אחוזי ההצלחה אם נקודת הפתיחה שלי היא 83 ק"ג

שלום לבנה! כפי שאני עונה לרבים - מאד תלוי למה את קוראת הצלחה. סיבוכים או שמירה על משקל לאורך שנים. 1. ניתוח שרוול לאחר טבעת הוא מלכתחילה עם יותר סיכונים. 2. יש לך נקודת פתיחה טובה - אבל את חייבת להפנים שהשרוול דורש הרגלי תזונה נכונים לתמיד - אחרת לאחר שנים תהיה עלייה במשקלץ תוכלי לעיין במאמרים על טבעת ושרוול קיבה באתר שלי: dr-dean.co.il בעמוד המאמרים. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים