מישהו יודע להגיד היכן ניתן למצוא מידע רפואי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/09/2010 | 18:39 | מאת: אלונה

כמה שנים נשעה ניתוח שרוול? כמה ניתוחי שרוול יש בארץ? כמה מוצלחים? לכמה היום בעיות רפואיות אח"כ? בקיצור- איך מקבלים מידע נייטרלי בעניין...

הי אלונה! יש המון מידע באתר שלי. 1. לגבי מספר ניתוחי שרוול בארץ - לא נראה שיש מקור מהימן לזה. 2. מוצלחים - הכל תלוי למה את קוראת מוצלח. בלי סיבוכים, עם ירידה מספקת לאחר שנה, שנתיים ועוד... 3. סיבוכים יש ב- 1-3% בעיקר דליפות, ולזה יש גם טיפול. אם את אותו אלונה שיצרת איתי קשר - אני מבטיח לתת לך תשובות להכל בפגישה. יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים