ניתוח בעוד שבוע

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/09/2010 | 18:39 | מאת: שלומית רוז

ד"ר מטר שלום, אני אמורה להכנס לניתוח ב-3.10 , באותו הניתוח אמורים גם לכרות את כיס המרה. (בגלל אבנים) קיבלתי מקופ"ח כללית התחייבות לניתוח שרוול , ביקשתי מהם התחייבות נוספת עבור הוצאת כיס המרה, לטענתם בי"ח אמור לבצע את שני הדברים באותו הניתוח ועל סמך אותה ההתחייבות, האם זה נכון? אם לא למי אני אמורה לפנות? אודה לתשובתך, זה קצת מלחיץ אותי... שלומית.

25/09/2010 | 19:42 | מאת: ד"ר אברהים מטר

זה נכון מאוד...הם גם כך לא משלמים וזה התחייבות על הנייר ....אין לך מה לדאוג

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים