ד"ר מטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/09/2010 | 11:16 | מאת: ריקי

ד"ר מטר שלום! אני מסוקרנת, אני עושה תחקירים בדרך לשרוול - והבנתי שיש רופאים ששמים נקזים ויש רופאים שמאשפזים ארוכות. נאמר לי שאתה לא שם נקזים ומשחרר לאחר יומיים. מדוע יש הבדלי גישות כאילו באותו הניתוח? תודה רבה לך וד"ר דין על הסבלנות והתשובות המדהימות והענייניות ריקי (מטולה)

24/09/2010 | 11:47 | מאת: ד"ר אברהים מטר

באופן כללי , אם הניתוח מתבצע ללא תקלות או קשיים יוצאי דופן, אין צורך בנקז ואין צורך באשפוז ממושך..הדרך הכי מהירה והכי בטוחה להבריא מהר היא חזרה מהירה לחיים רגילים...

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים