שאלה???

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/09/2010 | 16:55 | מאת: ליאת

אני בת 28 אמא לשתי ילדים מאוד מעוניינת לבצע את ניתוח שרוול קיבה!!!!!!שאלה שלי היא כזאת :האם קיים סיכון בהיריונות לאחר ביצוע הניתוח???אני עברתי שני ניתוחים קיסריים ,האם זה יכול לפגוע בי באיזשהו שלב בתהליך השיקום לאחר הניתוח ובמהלך היריון הבא??? תודה מראש!!!!!!!

שלום ליאת! באתר שלי תרגמתי בדיוק מאמר שיצא על כך לאחרונה. תלכי לעמוד הבית ב- http://www.dr-dean.co.il ושם יש מאמר עם הקישור שלו.... בגדול אין בעיה.... ואפילו הריון קל יותר מבחינת סיבוכים. בהצלחה דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים