רעב

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/09/2010 | 08:13 | מאת: שירי

אני עשרה ימים לאחר ניתוח שרוול,מרגישה טוב מאוד,בלי צרבות או בחילות וכבר אוכלת מוצקים. הבעיה היא שאני כל הזמן רעבה ,אפילו בצורה מוגזמת ,רעב פיזי וכשאני אוכלת אני לא מרגישה תחושת שובע רק מרגישה שהאוכל נתקע קצת למעלה ואחרי רבע שעה נעלם,אני שותה מספיק ואוכלת כמויות סבירות ביותר מה עושים והאם זה ישתנה עם הזמן?אני מאוד מתוסכלת.

שירי שלום! הרעב מאד תלוי במה את אוכלת ושותה - ולא פירטת את זה. האם זה ישתנה עם הזמן? מאד תלוי איך התחלת את התהליך. אם הגעת לניתוח במחשבה שזה מעין פיתרון קסם בזה שהוא כי הוא מוריד את הורמון הרעב ובזאת הסתיימו הבעיות - זה לא נכון. יש הרבה מאד עבודה, והניתוח הוא בעצם הצעד הקצר ביותר בכל התהליך. יום טוב דין

23/09/2010 | 18:04 | מאת: שירי

לא ציפיתי לפתרון קסם,באתי לניתוח מאוד מוכנה לעשות עבודה.אני מדברת על תחושת רעב קשה בבטן כאילו היא לא מתמלאת ביכלל וזה ממש מציק. אני אוכלת כל שעה משהו -2 פתית,מרק ירקות עשיר,אבוקדו,חומוס ,שליש גביע גבינה ופירה ובערך עשר דקות אחרי שהאוכל יורד אני מרגישה ריקה לחלוטין!

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים