מתעניינת בניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/09/2010 | 01:52 | מאת: אלונה

שמי אלונה. אני אמא לשניים קטנים וכבר כמה שבועות שהבנתי שנמאס לי מהעודף ... (לאחר שנים של עליות וירידות למכביר) לפני כשנתיים דודתי עברה ניתוח טבעת וירדה במשקל. לא שאלתי כמה ולא בצקתי כשכולם אמרו לה שלא תעבור אותו, כי הבנתי את המצוקה, אך דאגתי לה... היום, לאחר שיחה עם חבר טוב שגם הוא עבר את ניתוח הטבעת, הבנתי שגם אני מצטרפת לקהילת הגאים :-) עכשיו אני מגלה שיש טבעת ויש שרוול ואני בקשיי הבנה- מי מתאים למי, למה, איך אני יודעת מה באמת מתאים לי ועם מי להתייעץ וכך הגעתי לכאן. ד"ר קרן וד"ר מטר- אשמח לעזרתכם... אלונה

בוקר טוב אלונה! אשמח מאד מאד לשבת איתך לפגישה ולייעץ לך ארוכות מנסיוני הרב, מה כדאי מהבחינה הרפואית והתזונתית ולהראות שאכן אפשר בכמעט כל גיל לצעוד לחיים חדשים אם עושים את זה נכון. זהו תפקידי בשילוב כוחות הייחודי הזה עם ד"ר מטר, הוא הכירורג ואני הגסטרואנטרולוג (מומחה למחלות דרכי עיכול) ותזונה שמלווה, מגבה, מייעץ וצועד ביחד איתך. את יכולה להיכנס לאחר שלי dr-dean.co.il ולראות מאמרים, מכתבי תודה והמון חומר על הנושא ואפילו ליצור איתי קשר. לחילופין אם תרצי במסגרת מרפאת התזונה בבני-ציון - להשאיר לי הודעה ב- 04-8359941 ואחזור אלייך. חג שמח דין

24/09/2010 | 18:20 | מאת: אלונה

מקווה לשמוע ממך/ מישהו מהמרפאה בקרובבבב :-)

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים