ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/09/2010 | 15:19 | מאת: אבי

שלום, לפני מספר שנים עברתי ניתוח טבעת (AGB) אולם לאורך זמן לא התקבלו התוצאות הרצויות ולפני כעשרה חודשים הוצאה הטבעת ב-LAP אני בן 48 וכיום ה-BMI שלי הוא 35 ובנוסף אני סובל מסכרת (מטופלת באינסולין ולא ממש מאוזנת), יתר לחץ דם ודיסליפידמיה, הומלץ לי לבצע ניתוח שרוול או מעקף. אני נוטה לבחור בשרוול מכיוון שלמיטב הבנתי מעבר לירידה במשקל הוא גם תורם רבות לבעיות הנלוות מהן אני סובל. מה דעתכם? בתודה מראש, אבי

שלום אבי! אין ספק שלאור מידותיך ומחלות הרקע שדעתי בתור מומחה למחלות דרכי עיכול ותזונה בעוקב ומלווה אנשים רבים מאד הוא לשרוול קיבה מכל ניתוח אחר להשמנת יתר. רק חשוב ההתנייה שתבין טוב טוב שאתה חייב לשמור על עצמך תזונתית ובעצם לשנות אורח חיים. השרוול הוא כלי יעיל מאד לזה. אני מזמין אותך להיכניס לאתר שלי dr-dean.co.il ותראה שם מאמרים וסיפורי הצלחה אצל אנשים שעשו את זה נכון כבר שנים לאחר הניתוח. אם תרצה תצטרף לעמוד שלי בפייסובק ותוכל אפילו ליצור איתם קשר. יום טוב ובהצלחה מהלב ואשמח לעזור לך כמובן בכדי למנף אותך נכון דין

20/09/2010 | 23:02 | מאת: אבי

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים