שלום ד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/09/2010 | 10:40 | מאת: לחוצה

אני מאוד לחוצה מנושא הירידה אני אחרי חודשים וחצי מניתוח שרוול ס"הכ 17 קילו פחות ויש אנשים שיורדים יותר בחודש אחד אני לא אוכלת הרבה שומרת המון. אני רוצה את עזרתך תודה

שלום רב! ראשית אל תהיי לחוצה - זה לא טוב ולא בריא לאף אחד!!! מאד חשוב לא להשוות את הירידה שלך לעומת אחרים, זה מאד תלוי בהמון פקטורים, וביניהם כמה עודף היה, מה את אוכלת ומה את עושה מעבר לתזונה הנכונה.... אצל כולם שעושים את זה נכון (עם הדגש על שעושים את זה נכון) - יש תוצאות טובות... אשמח מאד להמשיך ולעזור לך כמו לכולם יום נפלא בינתיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים