שתייה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/09/2010 | 09:11 | מאת: גיל

היי דין בוקר טוב. קודם אני חייב לציין שאני מרגיש הרבה יותר טוב,יש לי 2 שאלות: 1.מאתמול אני מרגיש צמרמורות בגוף יש לציין כי היה לי חום נמוך ביום ו, של 37.6 ולאחר מכן ירד ולא חזר .האם זה טבעי? 2.אני מאוד צמע ומנסה לא לעבור את 6 הכוסות שמומלץ לאורך היום.שאלתי האם אפשר לשתות מיים אם עלי נענע ?והאם הכאב לאחר השתייה הוא מוכר.

הי גיל! 1. לגבי החום אם לא חזר - אין סיבה לדאוג. אם יש שוב צמרמורות (אפילו בלי חום) - צריך לשוב על פנייה למיון - אז תעדכן אותי בנייד. 2. אתה יכול להגיע גם ל-8 כוסות בלי בעיות. מים עם עלי נענע זה מעולה. ולגבי הכאב לאחר שתייה - האם אתה שותה קר מדי? אם כן זה יכול להיות זה. בי בינתיים - ואני פה אם אתה צריך דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים