שלום דר דין היקר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/09/2010 | 18:00 | מאת: מירון-חודש לאחר ניתוח שרוול

הי שנה טובה וגמר חתימה טובה, אני מרגיש טוב (יחסית) התיאבון חזר לי, ירדתי כ 19 ק"ג חודש לאחר הניתוח, בשבוע האחרון מאז שהתיאבון חזר לי לא ירדתי במשקל, למרות שאני אוכל אולי עשירית ממה שאני אכלתי לפני הניתוח, מה שאני אוכל ביום זה: בבוקר 3/4 מלפפון בינוני עם 3/4 עגבנייה בינונית עם כף וחצי גבינה. בצהריים , 2 וחצי כפןת פחמימה עם 3 כפות מנה עיקרית (לא בקר). ובערב , כמו בבוקר.בין הארוחות אני אוכל ירק או פרי חתוך (לא טחון). האם זה נורמאלי שאני לא יורד? מתי יהיה אפשר לראות אותך במרפאה לייעוץ? מבחינה רפואים כיצד אני צריך לנהוג בצום? (האם יכול להיות נזק אם אצום). ושוב , גמר חתימה טובה ושנה טובה. מירון

הי מירון! קודם כל - אל תצום! שנית - לא נשקלים כל יום ולא כל שבוע - מסתכלים על תקופה - ירידה של 19 ק"ג מאז הניתוח זה ממש יפה. סבלנות זה המפתח לגבי פגישה - נראה לאחר סוכות גמר חתימה טובה דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים