צרבות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/09/2010 | 17:24 | מאת: סיון

אני עדיין נוטלת כדורים אמפורדקס ולפעמים אני חשה צרבות. האם ניתן לקחת משהו בנוסף כמו טאמקס או כדור אחרת לצרבת? האם ייתכן ששתיה ממתוקת (תרכיז דיאט) היא הגורם לזה? תודה

סיון שלום! זה רע מאד מכל הבחינות שאת שותה את הדברים האילו!!!! ואת חייבת להבין שהיישום התזונתי הנכון חייב להתחיל מההתחלה......!!! את זאת אני עושה עם כל המנותחים הרבים במעקבי... לגבי הצרבות - אפשר להוסיף TUMS אבל החשוב ביותר הוא ההקפדה התזונתית. יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים