דין שלום

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/09/2010 | 14:42 | מאת: שרון

דין שלום. הרבה זמן לא שוחחנו... אני מרגיש מצויין פחות 65 ק"ג לפני 8 חודשים 170 ק"ג היום 105 ק"ג. אני מעוניין לדעת האם אני יכול לצום ביו הכיפורים ? אין לי כל בעייה לצום אני מרגיש טוב, טוב, טוב. נ.ב ד"ש מרונית ותודה על כל העזרה עד היום.

הי שרון! תמיד כייף לשמוע ממך - ובטח שאתה יכול לצום בלי שום בעיות. כל הכבוד לך - אני מת עלייך. גמר חתימה נפלאה שלך תמיד מהלב דין וכמובן ד"ש לרונית

17/09/2010 | 00:43 | מאת: יוסי ואשתו

וכף לראות את שימך פה שמח שאתה מרגיש טוב ובטוח ניראה טוב תפתח פייסבוק שניראה אותך

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים