בוקר טוב!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/09/2010 | 11:06 | מאת: בדרך לדרך החדשה

זהו זה התחיל השנה - ונפלה בי ההחלטה להתחיל בתהליך. באינטרנט אתם עומדים במקום ראשון, ולפי המחמאות גם ברפואה. מה התהליך? מחכה בכליון עיניים... האשה בדרך לדרך החדשה...

11/09/2010 | 11:17 | מאת: ד"ר אברהים מטר

בהצלחה אני שולח לך לינק - לראות את הניתוח http://www.youtube.com/watch?v=TVKPqgb6vPA

שלום ל... התחלת התהליך בפגישה איתי ותלוי באיזה מסגרת את רוצה. ציבורית - מרפאת התזונה בבני-ציון - במשיבון 04-8359941 פרטית - זה דף יצירת הקשר באתר שלי. שתהיה מוכנה לניתוח - מבחינת בדיקות, מוכנות תזונתית ונפשית - אשדך אותך עם הכירורגים או עם ד"ר מטר אישית (לפי אופי הבחירה שלך) לקביעת תור לניתוח. יום נפלא ושנה טובה דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים