סרט - ניתוח שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/09/2010 | 09:57 | מאת: ד"ר אברהים מטר

http://www.youtube.com/watch?v=TVKPqgb6vPA

10/09/2010 | 18:53 | מאת: ח.ק

מרתק.. מדע בדיוני ממש... שם ה"דוגמנית" בטח חסוי.. :-) שנה נפלאה לכולם.

10/09/2010 | 18:58 | מאת: ד"ר אברהים מטר

מקווה שאת מרגישה בטוב, נתראה בעוד מספר ימים

21/09/2010 | 10:48 | מאת: טובה

פעם ראשונה שאני רואה סרט מסוג כזה. לגמרי מרתק! [שיוווו כמה שומן יושב לנו בחלל הבטן]. רציתי לשאול - לא שיש לי תכניות להיות כירורגית ((:, זה פשוט מעניין לדעת - "התנין" החמוד הזה שאיתו מבוצע "החיתוך", אני מבינה שהוא "שותל" את הסיכות שסוגרות את מקום הניתוח. 1. האם הסיכות הללו נשארות שם לנצח? 2. אם כן, האם הן עלולות לפצוע? 3. "הפינות" שנוצרות אחרי כל "נשיכה", האם הן עלולות לפצוע? חחחחחחחחחחחחחח מתנצלת על הירידה לפרטים... מכל מקום, תודה!!! רק לפני יומיים ביקשתי הסבר ויזואלי - לא יכולתי לקבל הסבר יותר ויזואלי מזה ((: תודה רבה ובהצלחה לדוגמנית ((:

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים