פגישה לפני הניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/08/2010 | 12:21 | מאת: טל

25/08/2010 | 12:24 | מאת: טל

הבנתי שלפני שאני פונה לרופאת משפחה עליי לבוא אלייך נכון? במה זה כרוך?! והאם גם על הפגישת יעוץ הראשונה עליי לשלם? כי במוקד שלך לא ידעו לענות לי על זה

שלום טל! אני מאד ממליץ שמי שרוצה להתחיל להתלבט - חשוב שיבוא אלי לפגישת ייעוץ (אפשר בהחלט לפני רופאת המשפחה). אני חוזר על מה שאמרתי לך קודם ומהפעם מקצר קצת - רפואה ציבורית - פנייה אלי דרך המשיבון של מרפאת התזונה 04-8359941. רפואה פרטית - פנייה אלי דרך עמוד יצירת קשר באתר שלי, זה הלינק: http://www.dr-dean.co.il/pages/contact.php וכפי שאמרתי לך - אשמח לעזור לך בכל דרך שתבחרי יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים