ניתוח והחלטה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/08/2010 | 14:29 | מאת: טל

היי , חשבתי רבות והחלטתי שאני רוצה לעשות את הניתוח שרוול רצית לדעת במה זה כרוך ומה בדיוק התהליך עד שעוברים אותו כמו כן כמה זמן? האם צריך לבוא לפגישה אישית או שקודם לרופא משפחה?

24/08/2010 | 14:31 | מאת: טל

בנוסף רציתי לשאול האם ניתן יהיה לשתות זירו והאם יהיה ניתן להיכנס להריון ללא שום בעיה משמע שזה לא יםגע בעובר אובתהליך ההריון

שלום טל! הכל תלוי בקופה שלך ומה את רוצה! לכל קופה מערך אחר והצעות שונות. בגדול אם את בוחרת ברפואה ציבורית אז במרכז רפואי בני-ציון התהליך מתחיל עם פגישה איתי במרפאת התזונה ואז אנחנו מתחילים את הדרך. הזמן מהפגישה ועד לניתוח תלוי מאד בכמה מהר את משלימה את הבדיקות ומשם בערך המתנה של חודש. לאחר שאת מסיימת את התהליך, אני אפנה אתך מיידית לכירורגים לקביעת תור. בהמשך המעקב הוא לרוב על ידי דיאטניות נבחרות של המרכז שעובדות איתי. באופן פרטי - את בוחרת את המנתח - וכל מה שמסביב זה איתי - במרפאתי. תלכי לאתר שלי dr-dean.co.il ושם כתוב הכל. לפי גישתי בכל אופציה חייבים פגישה אישית עם רופא שהוא מומחה למחלות דרכי עיכול ותזונה - שידע בדיוק לכוון, ללוות ולגבות אותך לכל אורך הדרך. לגבי השאלה שלך על הזירו - משקאות אילו לא מומלצים לאף אחד - זה לא מים!!! אז אם את רוצה שזה באמת יצליח לאורך זמן את חייבת להיגמל מזה ודומיהן. הריון - אין בעיה - יש לי אנשים כבר אחרי חצי שנה נכנסו להריון ומאושרות. זהו זה - עניתי תשובה ארוכה מאד - שיהיה לך יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים