ד"ר מטר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/08/2010 | 04:18 | מאת: מדי

שלום לך רופא יקר! אין ספק שעכשיו אני יודעת מנסיון אישי אצל אחותי ומקריאה בפורום כמה המעקב לאחר הניתוח חשוב והליווי לכל אורך הדרך? שאלתי היא שבכל המקומות התחלת התהליך עם הכירורג, וכאן אתם מציירים תמונה שעדיף שאתחיל את התהליך עם ד"ר דין שיפנה אותי אלייך לאחר שאני מוכנה ואני אחזור אליו לאחר הניתוח? האם אני מבינה נכון? תודה ומחכה בהתרגשות כבר להתחיל מדי

24/08/2010 | 06:55 | מאת: ד"ר אברהים מטר

מה שציירת בשורות שלך..הכל נכון. הכל מתחיל ב דין ונגמר ב דין , הניתוח הוא החלק הקטן בכל התמונה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים