ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/08/2010 | 13:16 | מאת: יעל

שלום, אני אחרי ניתוח טבעת כבר 5 שנים ללא הצלחה,אני עדיין שמנה ורציתי לדעת כמה יכול לעלות לי ניתוח שרוול בקופת חולים כללית? ה-BMI שלי 40+ על גובה 1.70 תודה השמנמנה...

שלום יעל! ניתוח שרוול הוא בסל התרופות ותקבלי כנראה אישור. תמיד צריך לשאול את השאלה מדוע הניתוח לא הצליח, כיוון זה לא יהיה נעים אם גם הניתוח השני לא יצליח - אני מציע לך מאד לפני שאת מגיעה להחלטה ועושה צעדים תתיעצי עם גורם תזונתי כלשהו המומחה בעניינים אילו באשר לשאלות אילו. והפעם שאת ניגשת לניתוח - תעשי את זה בצורה הנכונה ותבואי מוכנה לתהליך. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים