עזרו לי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/08/2010 | 11:04 | מאת: דליה

אני בת 33 ושוקלת 75קילו,גובה 162,אני כבר שנים מנסה לרדת במשקל ללא הצלחה,נמאס לי,ורציתי לדעת אם יש אפשרות להחדרת בלון בקיבה.אני אעשה הכל כדי שיאשרו לי לעשות את זה,

שלום דליה! בתור גסטרואנטרולוג ותזונאי - בלון ידוע כשיטה לא מוצלחת לאורך זמן כשיטה לירידה במשקל והרצון שלך לאיזו שהיא "קסם" אינו במקומו. כיוון שאת לא מתאימה לניתוח - השיטה הוא רק תזונה נכונה, ללא המיתוסים הרבים שמוכרים לנו בכל מיני מקומות. אשמח לעזור לך כפי שאני עוזר לרבים אחרים יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים