כמות המזון

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/08/2010 | 18:45 | מאת: מגי רוביו

לפני שבוע נותחתי ואני התחלתי לאכול לפי ההנחיות שלכם. אתמול אכלתי מלפפון בינוני מקולף וסיימתי אותו עם כ-3 כפיות קוטג וכל הזמן אני מתה לאכול משהו מתוק, קשה להתאפק, מה עושים? והאם זה הגיוני שסיימתי מלפפון?????

שלום מגי! אחד החטאים הגדולים של הקהל המצריך ניתוח הוא התמכרות מטורפת למתוקים בכל צורה - את חייבת להיגמל מזה, כיוון שאם לאחר שבוע את כל כך זקוקה לזה ולא מצליחה לעמוד בפיתוי - זה יפגע בך לאחר שנה ועוד. כלומר הגמילה חייבת להיות עכשיו! ולגבי השאלה השניה - זה סביר ביותר. דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים