ד"ר מטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/08/2010 | 10:55 | מאת: רוחלה

שלום ד"ר מטר! אני כמה ימים אחרי ניתוח בצפת - יש לי כאבים ואין לי מושג מה לעשות מבחינה תזונה? אתה יכול לעזור לי או לכוון אותי - אני מצטערת עכשיו ממש שלא עברתי את הניתוח בידי הצוות שלך... רוחלה

22/08/2010 | 13:05 | מאת: ד"ר אברהים מטר

שלום רוחלה, כאבים למספר יצים לאחר הניתוח זה דבר נורמלי, אם אין כאבים חזקים, קשיי נשימה או חום...אין לך מה לדאוג. דר דין יענה לך בהמשך לגבי עניין התזונה.

הי רוחלה! בנוסף למה שד"ר מטר אמר - מבחינה תזונתית חייבים להתחיל בכללים הנכונים כבר מלפני הניתוח ובמיוחד אחריו - אשמח לעזור לך ולכוון אותך - אנא צרי איתי קשר דרך האתר שלי dr-dean.co.il או במשיבון של מרפאה התזונה רק בשבוע הבא. יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים