דר מטר, בוקר אור

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/08/2010 | 05:59 | מאת: יעל

דר מטר שלום רב נותחתי ברביעי באסותא. מעבר ללקיחת משככי כאבים... יש עוד משהו שאני יכולה לעשות כדי להקל על כאבי הגב העליון שקיימים מהאוויר שהוחדר בניתוח? האם אני יכולה לחזור ולקחת טרמדקס לפריצת דיסק? או שזה עלול לפגוע לי בירידה, מאיזשהי סיבה? כמו כן מתי עלי לצפות שהתפרים יימסו ואוכל לישון על בטני? תודה דר מטר ויום נפלא , יעל

22/08/2010 | 07:16 | מאת: ד"ר אברהים מטר

בוקר טוב רצוי ל הסתפק ב אופטלגין ב שלב זה, להיות כמה שיותר פעילה, ולשכב על הבטן מהיום ...אין סכנה ל תפרים. שבוע טוב

22/08/2010 | 08:20 | מאת: יעל

22/08/2010 | 20:45 | מאת: יעל

דר מטר, ברשותך עוד כמה שאלות: 1. התפר הגדול עוד כואב בכל תזוזה לכן מפחדת לישון על הבטן שלא יתפוצץ או משהו...יש בסיס לחששות שלי? 2. האם אני כבר יכולה ללכת לים\בריכה? חוצמזה הכל דבש.. החזרת לי את חיי..ואת שמחת החיים, תודה לך יעל

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים