תודה ענקית...

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/08/2010 | 13:57 | מאת: ח.ק.

אין מספיק מילים להודות לדר' מטר, לצוות הרופאים, האחיות והאחים. תודה מיוחדת על הרגישות, על ההתחשבות והאנושיות שגיליתם בזמן הניתוח ואחריו... אם אפשר לומר על ניתוח שזו חויה... הרי שזו היתה חויה מדהימה, מרגע הקבלה למחלקה באסותא ועד עכשיו... תודה מיוחדת על העידוד, תשומת הלב האישית, יכולת ההקשבה למרות העומס ומעל הכל המקצוענות המושלמת... מי יתן ותמשיכו במלאכת הקודש הזו ותצילו עוד ועוד אנשים. ח.ק. מה 18.8.2008

21/08/2010 | 14:09 | מאת: ד"ר אברהים מטר

תודה רבה חנה...את מיוחדת, עשית את הצעד הראשון הנכון...בהצלחה להמשך הדרך, שבוע טוב

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים