כמה שאלות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/08/2010 | 21:54 | מאת: מירון משורוול טרי

קודם כל תודה לכם, גם אני כמו יורם ארחיב בהמשך על כמה אני מודה לכם ולצוות הנפלא בבית החולים. 1:היום בשעה 4 שוחררתי הביתה לאחר שאתמול היה לי חום בערב והיום במשך היום לא היה חום משמעותי, הגעתי הביתה והתחלתי להרגיש לא טוב כל כך , היה לי חום של 38 לקחתי אופטלגין והחום קצת ירד. מה לעשות? 2:אני שותה מים לפי ההמלצה היום גם לגמתי תה ומרק צח ובערב בבית אכלתי דייסה , הבעיה היא שכואב לי הראש האם אני לא שותה מספיק? אודה לכם על תשובתכם המהירה, יש לציין שלמרות שאתמול היה לי חום בערב בבוקר התעוררתי כמו חדש.

הי מירון! 1. אם זה חום חד-פעמי אל תדאג. אם יש תופעות אחרות או שהחום לא יורד בצורה מספקת לחזור למיון לבדיקה. זה שהתעוררת כמו חדש - זה סימן מעולה.... 2. לגבי הכאב ראש - אם אתה שותה מספיק מים (נוזלים) - תחכה קצת. בכל אופן עברת ניתוח, אשפוז, מעבר למצב חדש מבחינה תזונתית. מה שלא יהיה - אם אתה דואג אתה יכול להתקשר - בשביל זה אני כאן ואמרתי לך את זה כבר. לילה טוב שלך דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים