שאלה - 3 ימים לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/08/2010 | 12:23 | מאת: יורם - משורוול טרי - 3 ימים אחרי

אני כבר בבית חש חולשה אבל מלא אופטימיות. את תודתי לצוות המדהים של בני ציון אנסח בהרחבה כשאהיה במיטבי, הם לא ראויים לפחות מזה. שאלות: 1. לא אמרו לי בשיחרור לקחת אנטיביוטיקה. רציתי לוודא שבאמת איני צריך. 2. חש בחילה כשלוח את הלוסק המפורר . חייב לקחת אותו ? 3. מישהו אמר לי שכדאי לקחת תוסף תזונה מגה פרוביוטיק . האומנם ?

19/08/2010 | 12:42 | מאת: ד"ר אברהים מטר

תודה והחלמה מהירה אין צורך באנטיביותיקה אם אין לך צרבות ..אין צורך ב לוזיק פרוביוטיק אם עושה לך טוב ..בסדר גמור

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים