שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/08/2010 | 00:04 | מאת: שם בדוי

עיעע אני עוד שבועיים עושה ניתוח שרוול קיבה ואני נורא חושש מכך אשמח אם את\אתה תוכלי לעזור לי בכמה שאלות לגבי זה. 1:מה הסיכויים שבניתוח היה סיבוכים. 2:איך אפשר לדעת שהמרדים שם לי חומר הרדמה בדיוק כמה שאני צריך. האם יש סיכוי שהמרדים חס וחלילה יטעה בחומר וישים לי חומר משתק ואני ירגיש את כל מהלך הניתוח? אשמח אם תגיבו לי כמה שיותר מהר בברכה: שם בדוי

19/08/2010 | 07:11 | מאת: ד"ר אברהים מטר

שם בדוי בוקר טוב נראה לי שאתה לא רק חושש מהניתוח (לחשוש זה נורמלי) אלא אתה בחרדה גדולה..אני מציע לך פגישה מחדש עם המנתח שלך והמרדים ..תעשה את זה בהקדם

19/08/2010 | 14:06 | מאת: שם בדוי

אני בכלל לא הבנתי את מה שרשמתה אשמח אם תפרט לי לפי מה החלטתה שאני בחרדה גדולה אשמח אם תגיב לי???!!!

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים