תודה לצוות הרופאים ועוד שאלה....

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/08/2010 | 23:08 | מאת: דורית (רמת גן)

שלום לצוות הרופאים! אני לאחר שרוול - ונהניתי לשמחתי (ומזלי) משני העולמות של ד"ר מטר וד"ר דין ביחד. פשוט מדהים - איזו עבודת צוות, כל אחד בתחומו הוא. אני חודשיים אחרי - מאושרת - וכמובן ממשיכה עם ד"ר דין במעקב מדי מספר שבועות. היום שאלה לי אלייך ד"ר מטר - מתי התקופה המתאימה להתחיל את התהליך של ניתוחים פלסטיים? תודה לך ולשותפך דורית (רמת גן)

19/08/2010 | 07:09 | מאת: ד"ר אברהים מטר

בוקר טוב עדיין מוקדם לחשוב על זה ...להתחיל בתהליך לאחר שהמשקל מתייצב למשך כ 3 חודשים ..לדעתי 9 חודשים +-

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים