חרמון 10 א

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/08/2010 | 17:09 | מאת: מעונינת בניתוח שרוול

שלום אני מאוד מעונינת בניתוח שרוול לאחר כל דיאטות שניסתי ולא צלחתי בהם. הבעיה שאני לא יודעת אם אני עומדת בקרטריונים של הניתוח משקלי נכון להיום 82 וגובהי הוא 1.59 בכל מקרה ניגשתי לרופאת המשפחה שלי וביקשתי הפניה למרפאה שלכם בבני ציון אני מקווה שיהיה אישור מקופת החולים שלי (כללית) יש במפשחתי מחלות לב משני הצדדים וסכרת קשה משני הצדדים ואם אמשיך בעודף משקל אני לא יודעת מה יקרה. אשמח מאוד לתשובה לגבי האם אני מתאימה לניתוח רוצה אותו בכל הכוח ולא רק את הניתוח אלא גם את השינוי באורח חיים תודה

18/08/2010 | 19:46 | מאת: ד"ר אברהים מטר

יש לך BMI 32 ...את לא בקריטריונים ..הקופה לא תתן לך התחייבות ולא תתן כיסוי לניתוח..תפני ל דר דין או ל דיאטאנית במסגרת הקופה www.dr-dean.co.il

19/08/2010 | 10:40 | מאת: רוצה ניתוח

ואם בכל זאת אני יוכל להוציא מהם התחייבות כספית אני יוכל להגיע למרפאה שלכם בבני ציון

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים