3 חודשים אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/08/2010 | 14:16 | מאת: ריקי

שלום לכולם אשמח לשתף.קראתי את הפורום המקסים הזה ואני אשמח לשתף את כולם ואשמח אפילו לעזור בכיף. אני 3 חודשים אחרי ניתוח שרוול גרה באזור המרכז. ירדתי 30 קילו . המשקל שלי היה 107 כמעט. היום אני 77 קילו. הייתי ביו השמנות הרזות חחח. היה לי לחץ דם גבוהה. היום לאחר 30 קילו פחות אני חיה החיים פתאום ניראים לי יפים . הילדים שלי גאים בי שעברתי דרך כזאת . אני מאד בעד הניתוח . אני שמנתי רק ב 3 השנים האחרונות בגלל תקופה שעברנו קשה במיוחד.תודה לאל הכל טוב עכשיו.עברו עליי 3 שנים של גיהנום השכנים היו שואלים אותי את בהריון? למה שמנת? ועוד המון שאלות של סקרנים הרי ככה זה עם ישראל אין מה לעשות.בואו נהיה כנים הרבה מאיתנו כאלה.היום כולם שואלים מה קרה רזית ככה חחחחחחחחח ממש מצחיק. אני רוצה לעודד את כולם ולהגיד תלכו לעשות את הניתוח ואני ממליצה מאד על השרוול.בהצלחה לכולם. ותודה לרופאים המופלאים שעוזרים לנו בזה ופשוט מצילים חיים.

16/08/2010 | 21:36 | מאת: ד"ר אברהים מטר

מענה כירורגי להשמנת יתר חולנית הוא המענה היחידי שקיים היום...ניתוח שרוול הוכיח את עצמו באחוז לא קטן מהמקרים

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים