מתלבטת אם לעבור שרוול לאחר שעברתי ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/08/2010 | 10:55 | מאת: ל'

בת 30 לאחר שעברתי ניתוח טבעת לפני כ - 6 שנים ירדתי הכי הרבה 62 קילו ומתוכם השמנתי 32 קילו לפני 3 שנים כשפתחתי בלית ברירה את הקיבה, אני עד היום לא מצליחה לחזור לשמור ולרזות על אף סגרתי כמה וכמה פעמים את הטבעת... כיום, אני מתלבטת אם לעבור ניתוח שרוול התלבטותי מגיעה מההבנה שהכל בראש ויש לי הפרעת שליטה קשה על האוכל.. לכן אני אובדת עיצות בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי ולייעץ לי אני אשמח... תודה רבה!

16/08/2010 | 21:37 | מאת: ד"ר אברהים מטר

השאלות והסימני שאלה וקריאה שלך במקום, תקבלי תשובות על כל זה בהגעתך למרפאה...נא להתקשר 04-8359941

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים