ד"ר מטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/08/2010 | 21:36 | מאת: שורה

שלום ד"ר מטר! אני לאחר שרוול 3 חודשים - מאושרת - לאחרונה התחילו כאבים וגילו לי אבנים בכיס מרה ורוצים לנתח אותי. אני ראיתי את מה שכתבת לגבי זה שהיה צריך לעשות את זה ביחד - האם ניתן לאחר 3 חודשים? שורה

12/08/2010 | 22:38 | מאת: ד"ר אברהים מטר

חובה לבצע את הניתוח בהקדם..הסיבוכים יכולים להיות לעיתים מאוד קשים...לא פעם עלתה שאלה זו במסגרת הפורום ודעתי היתה נחרצת לבצע את הניתוח בו זמנית, הוכחה לכך המצב בו את נמצאת ..לעבור עוד ניתוח בזמן כזה קצר מהניתוח הקודם...צריך לעשות את הניתוח ובהקדם..בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים