דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/08/2010 | 18:32 | מאת: פריה כהן

שלום ד"ר רוצה לספר לך שאני סובלת כבר 6 חודשים מכאבים מיתחת לצלאות וגם בטן העליונה. וגם בגב עליון הכאבים הם כל הזמן לא רק תקפים גם יש לי קצת צרבת ובחילות.. ביצעתי בדיקת גסטרו והכל תקין גם ליפני כמה חודשים היה לי חידק אליקובקתר ו קיבלתי טיפל.... ליפני שבוע עשיתי שוב בדיקה של החיידק והתשובה היא שלילית... הכאב הוא יותר גרוע אחרי האוכל. אתמול עשיתי בדיקה של בטן עליונה + כים מרה כי הרופא חושב שלפי הסינטומים זה עבנים.. אבל הוא אומר שאם זה נכון צריך ניתוח.. אני מפחדת מאוד אני בת 41 אין טיפול אחר ליפני הניתוח אני קראתי שיש טיפול תרופתי בחול בזה עובד .. גם רציתי אם תוכל לעזור לי לימצאו רופא מנתח בבית חולים אסותה בבאר שבע כי פשוט אני גרה בערד ולא יודעת לאן לפנות... תודה

12/08/2010 | 22:35 | מאת: ד"ר אברהים מטר

ברור שלא ניתן לעזור לך בתשובה כתובה במסגרת הפורום...נשמח לראות אותך במרפאה כירורגית עם כל החומר הרפואי שיש לך..טל 8359331

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים