האם ידעת ד"ר מטר!?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/08/2010 | 22:02 | מאת: מורן

שלום ד"ר מטר! אין ספק שהמערך שהקמת בבני-ציון הוא מיוחד ברמה ארצית - היום כבר פגשתי את ד"ר דין לאחר שהזמין אותי בזימון קצר לאחר שהכללית סגרו את הדלת בפני ובפני רבים אחרים - ואני חייבת להודות שטוב הגורל שהביא אותי אליכם - הפגישה היתה מרתקת ומלמדת וקודם חשבתי שאני מוכנה???? אני מתרגשת מאד וכבר מגיעה למרפאה ביום שלישי הקרוב לפגוש את הכירורגים ומרדימים. תודה רבה לך מורן

11/08/2010 | 22:07 | מאת: ד"ר אברהים מטר

תודה מורן..בהצלחה בדרך החדשה

14/08/2010 | 14:42 | מאת: שני

היי, גם לי קרה מקרה דומה עם הכללית- ד"ר דוד חזן, ואני חייבת לציין כי מרפאתו של ד"ר מטר קיבלה אותי בזרועות פתוחות תוך התחשבות במקרה החריג שלי. המון תודה לכל הצוות הרפאי הנהדר של בני ציון כולל הרפואה המשלימה. מי שעומד לעשות שם, פשוט זוכה!!!!

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים