לדר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/08/2010 | 18:57 | מאת: אפרתי

אני עוד כמה ימים חודשים לניתוח מעקף קיבה אני אוכלת כמעט כל סוגי הפירות בכמיות קטנות(פרי אחד)כולל מנגו קצת אבטיח ענבים עם הקליפה אבל אני טוחנת את זה טוב טוענים האחרים שהסיבים שבמנגו מזקים לטווח ארוך והקליפה מזיקה אם זה נכון?

שלום אפרתי! יש פירות וירקות עם הרבה סיבים - ולפעמים עם המעקף קיבה הוא מעט בעייתי איתם ומזונות אחרים. עם ניתוח אין פעילות פיזיולוגית תקינה מושלמת של הקיבה, וצריך לדעת איך להתנהג מבחינה תזונתית. דין

11/08/2010 | 07:48 | מאת: משורוולת

זה נכון גם לגבי שרוול?

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים