מס' שאלות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/08/2010 | 18:40 | מאת: יורם - ניתוח בעוד 6 ימים - משקשק..

שלום ד"ר דין. 1. לאחר ניתוח השרוול - המזון יהיה רק מזון נוזלי ? נדרש לקנות משהו מיוחד כבר כעת ? 2. האם כדאי להכין כדורים נגד כאבים ? יש כדורים שאסור לקחת ? 3. מתי ניתן להתחיל בספורט במידה והכל בסדר ? 4. הסיבה לכך שלט ניתן ללכת לעבודה במשך כשבועיים אחרי הניתוח היא זיהומית ?

הי יורם! 1. לאחר הניתוח - אכן התקופה הראשונה האוכל נוזלי-טחון - לא צריך לקנות משהו מיוחד עכשיו. 2. לא צריך כדורים לכאבים - אם הכל הולך כשורה הכאבים עוברים לאחר 24-48 שעות. אם יופיע משהו - אתה וודאי תדבר איתי. 3. ספורט - הליכות כמעט מייד - שאר הדברים נדבר 4. לא בהצלחה מהלב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים