ד"ר מטר או דין!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/08/2010 | 17:50 | מאת: קרין

שלום רב! לאחרונה עברתי את ועדת חותמת הגומי באסותא - נורא נלחצתי לפני כן ובעצם אין סיבה - זה היה קצר ובלי הרבה תוכן, שונה בהרבה ממלב"י תל-אביב בו חברים שלי היו שעות. אני לא יודעת מה יותר טוב - אבל העיקר שאני אחרי. עכשיו אני מוכנה לדרך החדשה - יש לי את האישור שלהם ועכשיו רק לבחור את המנתח והיכן. יש הרבה התלבטויות עכשיו - האם ניתן להגיע אליכם ד"ר מטר או ד"ר דין לקראת הבחירה במקום הניתוח? תודה ומתרגשת קרין

10/08/2010 | 19:41 | מאת: ד"ר אברהים מטר

מספר אפשריות הפניה ל בני ציון לניתוח , במרפאת תזונה תפגשי ב דר דין ובהמשך מעקב במרפאת תזונה- לא בהכרח אני אבצע את הניתוח בעצמי. פנייה במסגרת מכבי לניתוח ב אסותא , אני מבצע את הניתוח אך המעקב של דר דין רק במסגרת מרפאה פרטית

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים