מעקב אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/08/2010 | 12:39 | מאת: הצפונית

שלום לד"ר דין, רציתי לדעת אם אפשר להיות במעקב ולווי אצלך גם אם הנתוח מתבצע במקום אחר? במה זה כרוך וכל כמה זמן צריך להגיע כי אני גרה רחוק. כמו כן רציתי לדעת עלויות.תודה.

שלום לצפונית! אין שום בעיה להיות אצלי במעקב אם הניתוח מתבצע במקום אחר. יש לי הרבה מנותחים כאילו וגם רחוקים. חייבים פגישה אחת ראשונית אישית ומשם מתאמים איך ההמשך - ויש כל מיני אופציות. אנא תפני אלי דרך האתר שלי dr-dean.co.il. יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים