שאלה לדר מטר: הסיכות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/08/2010 | 05:19 | מאת: מרינה

דר מטר שלום: אני מבינה ש"תופרים את הקיבה, אחרי שגוזרים, עם סיכות הסיכות האלו נשארות לתמיד? זה לא מסוכן? לעתיד שהסיכות נשארות בגוף? אחרי הניתוח אני גם מבינה שמוציאים סיכות, הכוונה היא לסיכות שפותחים את הבטן בחמש נקודות בשביל הלאפרוסקופיה? תודה דר יום טוב, מרינה

10/08/2010 | 19:33 | מאת: ד"ר אברהים מטר

הסיכות המוצאת זה סיכות שסוגרים את הפתחים הסיקות שסוכרים את הקיבה לא מוצאים אותם, מדובר בסיכות מ טיטניום מתחת ידידותית לגוף ולא מפריעה כלל , מדובר בסיכות מאוד מאוד קטנות ולא מפריעות כלל

10/08/2010 | 19:48 | מאת: מרינה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים