ד"ר מטר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/08/2010 | 22:23 | מאת: רווית

שלום לך! אני משורוולת לאחר חודש - במחלקה המדהימה שלך בבני-ציון, וכמו שצריך ממשיכה כמובן במעקב. שאלתי היא האם בני-ציון מוגבל רק לחברי קופה מסוימת - או היא מתפקדת כמו כל בית חולים ציבורי. התורים אצלכן קצרים משמעותית מכל מקום אחר. תודה רבה ובהזדמנות זו - תודה לך ולמחלקתך וכל המומחים הסובבים אותך וביניהם ד"ר דין ממכון הגסטרו ותזונה, הרפואה האלטרנטיבית שנמצאים במחלקה כל הזמן וצוות האחיות. שלכן תמיד רווית

10/08/2010 | 19:29 | מאת: ד"ר אברהים מטר

תודה רווית..בני ציון הוא בי"ח ציבורי לחלוטין ונותן שירותים ל כל מבוטחי הקופות השונות- ניתוחי השמנת יתר מבוצעים בשיתוף מלא עם דר דין מומחה תזונה ...חלק לא פחןת חשוב מהניתוח עצמו

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים