לכל מי שעבר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/08/2010 | 12:28 | מאת: עזרה

אני אחרי חודש וחצי נשקלתי לפני 3 שבועות הייתה הירידה של 10 קילו שמחתי אבל מאז קילו אחד לא ירדתי תעזרו בבקשה בבוקר אני אוכלת אקטיביה של 3% עם מלפפון בצהריים אוכל רגיל בלי מטוגנים ובערב בקושי פרי אחד בלי לחם שותה מים טוב עזרהההההההההההההההההההההההההה

שלום רב! לא מסתכלים על כמה יורדים מדי ימים - צירך להסתכל על תקופה - ואיך גם השיפור בהרגשה הכללית. ה"מצוקה" הזאת שאת משדרת רק מזיקה לך לאורך זמן. את חייבת לעשות שינוי בגישה. דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים