תור

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/08/2010 | 12:34 | מאת: גורגינה

היום הגעתי למוריה 16 ולא מצאתי את המרפאה הרגשתי לא טוב מאחר והייתי כל כך נרגשת לקראת ההתחלה בזירוז הענינים ולא היה לי טלפון במרפאה אודה לך אם תעזור לי . מבקשת לדעת כמה עולה התשלום בפרטי לפני התור שקבעו לי מחדש ב 23-8-10

שלום גורג'ינה! צר לי מאד שבאת למרפאה - אבל לא היית רשומה ויש לי הודעה כזאת במערכת: ביטול תור ג'ורג'ינה אמסלם 052-2974026 026170498 06/08/10 9:40! אני לא מבין מדוע זה קרה. אצור איתך קשר אישית ביום שני שאני חוזר מחופש. אשמח לראות אותך השבוע ביום שני או רביעי! שבת שלום דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים