לכל אילו בדרך לאסותא חיפה!!!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/08/2010 | 08:05 | מאת: ר

שלום רב! לאחרונה עברתי ניתוח באסותא חיפה, אמנם באמת תנאים פרטיים - הניתוח עבר בהצלחה. אבל רק לאחר תחילת השחרור - הבנתי כמה ש"כל מה שמעבר" פשוט לוקה בחסר. שילמתי אלפים רבים של שקלים על הניתוח, ואז באה אלי דיאטנית וישבה איתי דקה (אולי) והגישה לי תפריט ונעלמה, הייתי צריכה להיעזר בהמשך בעובדת הסוציאלית שתתן לי הנחיות תזונתית (שהיתה כמובן מאד אדיבה אבל מה לה ולתזונה???). אני שבועיים אחרי ועכשיו מבינה, את מה שלא הבנתי קודם, שהניתוח הוא בעצם הצעד הקטן - ובעצם אין לי עם מי לדבר מקצועי, יש לי המון שאלות (יותר מאשר היו לי לפני הניתוח) - האם תוכלו לעזור לי? ולכל אילו שרצות למנתח פרטי באסותא חיפה - תחשבו גם על המעבר.... שבת שלום ר

שלום רב! אני אשמח לעזור לך כפי שאני עוזר למנותחים רבים - נא ליצור קשר איתי. אין ספק שאני מסכים איתך שדרוש הגיבוי והליווי לפני ואחרי הניתוח - זה תחומי! דרך האתר dr-dean.co.il ואצור איתך קשר בהקדם. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים